Casa California

Huiskamer

 

De huiskamer van ongeveer 4 x 6 m bevat een zithoek voor 6 personen en een luxe gasgestookte openhaard, groot plat TV scherm ( 108 cm) met alle Nederlandse zenders ( + alle zenders van Astra 1 en 3) en een audio surround installatie.
De huiskamer staat in open verbinding met de eetkamer die uitkijkt op het terras en heeft vrij uitzicht op de heuvels en de zee.

 

Keuken

 

De keuken beschikt over alle moderne voorzieningen. Zoals keramische plaat, combi-magnetron, oven, elektrische gril, en

vaatwasser.

 

Gratis internet

 

In het hele huis en terras is internet (Wifi). Met de hoogst mogelijke snelheid die in Moraira beschikbaar is.

 

Drie terrassen

 

Aan het grote terras ligt het zwembad van 5 x 10 m. Er is een buitendouche met warm en koud water.
Op het grote terras is een pergula waar je ook heerlijk in de schaduw kunt zitten en genieten van het uitzicht. Het achterste deel van het terras ligt (kunst)gras, heerlijk voor kinderen om er te spelen.

 

Slaapkamers

 

Verder is er op de beganegrond een gang met 2 slaapkamers (1x2persoons + 2x1 persoonsbed) en 2 badkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een uitzicht op de baai van Moraira en de Middellandese zee heeft. Ook kun je vanuit de eetkamer nog naar een werk/studeerkamer lopen die ook een schitterend uitzicht heeft op het terras en Moraira.
Er zijn handdoeken en badlakens aanwezig in de vakantiewoning.

 

woonkamer woonkamer2 woonkamer3 woonkamer4 keuken buitenlounge buitenlounge2 slaapkamer1 slaapkamer2 badkamer1 badkamer2 keuken keuken keuken